wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Polityka prywatności
Kontakt
  • Ubieramy Fachowców
    NIP: 5482674810
  • E-mail:sklep@ubieramyfachowcow.pl
  • TelefonBiuro : (33) 851 44 23
  • Godziny działania sklepuPoniedziałek - Piątek 7.00 - 15.00
Hity sklepowe
Sandały Damskie Piumetta beżowe

Sandały Damskie Piumetta beżowe

121,00 zł brutto98,37 zł netto
Obuwie Piumetta to unikalne połączenie materiałów i konstrukcji - lekkie, zdrowe i wygodne buty do wielogodzinnego użytkowania w pracy, na spacerze i w domu. Specjalna podeszwa kolebkowa koryguje postawę - ogranicza mikrowstrząsy - jest zdrowa dla kręgosłupa. NOWOŚCIĄ są podszewki i wyściółki z Mikrofibry. Nie alergizują, nie powodują odparzeń skóry, są odporne na ścieranie, wilgoć i przykre zapachy.
Klapki Damskie Piumetta białe

Klapki Damskie Piumetta białe

121,00 zł brutto98,37 zł netto
W obuwiu zastosowano Wkładkę SHAPE, która dokładnie dopasowuje się do kształtu stopu i korzystnie rozkłada układ nacisków na podeszwowej stronie stopy.
Sandały Damskie Piumetta rozmiar 40

Sandały Damskie Piumetta rozmiar 40

114,00 zł brutto92,68 zł netto
Obuwie Piumetta to unikalne połączenie materiałów i konstrukcji - lekkie, zdrowe i wygodne buty do wielogodzinnego użytkowania w pracy, na spacerze i w domu. Specjalna podeszwa kolebkowa koryguje postawę - ogranicza mikrowstrząsy - jest zdrowa dla kręgosłupa. NOWOŚCIĄ są podszewki i wyściółki z Mikrofibry. Nie alergizują, nie powodują odparzeń skóry, są odporne na ścieranie, wilgoć i przykre zapachy.
Sandały Damskie Piumetta rozmiar 38

Sandały Damskie Piumetta rozmiar 38

114,00 zł brutto92,68 zł netto
Obuwie Piumetta to unikalne połączenie materiałów i konstrukcji - lekkie, zdrowe i wygodne buty do wielogodzinnego użytkowania w pracy, na spacerze i w domu. Specjalna podeszwa kolebkowa koryguje postawę - ogranicza mikrowstrząsy - jest zdrowa dla kręgosłupa. NOWOŚCIĄ są podszewki i wyściółki z Mikrofibry. Nie alergizują, nie powodują odparzeń skóry, są odporne na ścieranie, wilgoć i przykre zapachy.
Polecamy
OBUWIE OPERACYJNE SO1-LUXOR

OBUWIE OPERACYJNE SO1-LUXOR

96,00 zł brutto78,05 zł netto
JULEX W oparciu o wieloletnie doświadczenie stworzyliśmy pod tą marką obuwie dla profesjonalistów, osób pracujących w najtrudniejszych warunkach. Połączyliśmy cechy takie jak odporność, ochrona i komfort spełniając wymagania norm europejskich dla obuwia zawodowego i ochronnego. Większość modeli może być stosowana w przedsiębiorstwach z wdrożonym systemem HACCP. Wytrzymałe i odporne na działanie czynników zewnętrznych, dzięki czemu znalazły zastosowanie min. w przemyśle spożywczym, mięsnym, oraz w gastronomii.
Ankieta

Czym kierujesz się przy zakupie Artykułów BHP ?

  • Najważniejsza jest Jakość
  • Najważniejsza jest Cena
  • Najważniejszy jest Producent

Opinie o produktach
Cenniki do pobrania
Pobierz cennik PDFPobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS
Statystyki
  • Ilość produktów: 710
  • Aktualnie klientów na stronie: 1
  • Sklep odwiedziło: 84549 klientów

Producenci

  • 3M
  • Ardon
  • BAKPOL
  • Canis
  • Cerva
  • JULEX
  • Lemigo
  • POLSTAR
  • PPO
  • Promostars
  • PUMA
  • SECURA
  • Urgent
  • Vera

Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU UbieramyFachowcow.pl


I. Administrator danych osobowych.

1. Administratorem danych osobowych w rozumieniu art. 4 pkt 4 RODO jest firma  LESTAR Sp. z o.o. Sp.k. pod adresem ul. Majowa 159A, 43-400 Cieszyn, NIP 5482674810, REGON 364817868.

2. Dane kontaktowe administratora danych:
a) telefon: +48 (33) 851 44 23
b) adres e-mail: biuro@bhp-lestar.pl

3. Administrator w myśl art. 32 ust. 1 RODO przestrzega zasady ochrony danych osobowych oraz stosuje odpowiednie środki techniczne i organizacyjne w celu zapobieżenia przypadkowego lub niezgodnego z prawem zniszczenia, utraty, modyfikacji, nieuprawnionego ujawnienia lub nieuprawnionego dostępu do danych osobowych przetwarzanych w związku z prowadzoną działalnością.

4. Podanie danych osobowych przez klienta jest dobrowolne, ale niezbędne w celu zawarcia umowy z administratorem danych.

5. Administrator danych przetwarza dane osobowe w postaci danych identyfikacyjnych (imienia i nazwiska oraz nazwy firmy), danych adresowych, numeru identyfikacji podatkowej i innych numerów rejestrowych, danych kontaktowych (numer telefonu) oraz danych identyfikacyjnych osób wskazanych do kontaktu przez klienta.

II. Cel i podstawy przetwarzania danych osobowych.

Administrator przetwarza dane osobowe w następujących celach:
a) zawieranie i realizacja umów sprzedaży z klientami, na podstawie zawartej umowy (art. 6 ust. 1 lit. b RODO);
b) świadczenie usług drogą elektroniczną za pośrednictwem Sklepu internetowego (np. udostępnienie możliwości rejestracji i posiadania konta klienta Sklepu internetowego);
c) obsługa procesu reklamacyjnego, na podstawie obowiązku ciążącym na administratorze danych w związku z obowiązującymi przepisami prawa (art. 6 ust. 1 lit. c RODO);
d) rachunkowych związanych z wystawianiem dokumentów rozliczeniowych, na podstawie przepisów prawa podatkowego, w tym ustawy z dn. 29.09.1994 r. o rachunkowości oraz ustawy z dn. 11.03.2004 r. o podatku od towarów i usług (art. 6 ust. 1 lit. c RODO);
e) archiwizacja danych dla ewentualnego ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami, co jest prawnie uzasadnionym interesem administratora danych (art. 6 ust. 1 lit f RODO);
f) marketing bezpośredni własnych produktów, co jest prawnie uzasadnionym interesem administratora danych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) lub odbywa się na podstawie zgody osoby, której dane dotyczą (art. 6 ust. 1 lit. a RODO);
g) kontakt telefoniczny lub za pośrednictwem poczty elektronicznej, w szczególności w odpowiedzi na zapytania kierowane do administratora danych, co jest prawnie uzasadnionym interesem administratora danych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO);
h) przesyłanie informacji technicznych dotyczących funkcjonowania Sklepu internetowego i usług, z których korzysta klient, co jest prawnie uzasadnionym interesem administratora danych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO).

III. Odbiorcy danych. Przekazywanie danych do państw trzecich.

1. Odbiorcami danych osobowych przetwarzanych przez administratora danych mogą być podwykonawcy – podmioty, z których usług korzysta administrator danych przy przetwarzaniu danych np. biura rachunkowe, kancelarie prawne.

2. Odbiorcami danych osobowych mogą zostać również operatorzy pocztowi, kurierzy lub inne firmy przewozowe za pośrednictwem których administrator danych realizuje dostawy produktów do klientów.

3. Dane osobowe mogą zostać przekazane do podmiotu mającego siedzibę poza Europejskim Obszarem Gospodarczym tj. do Google LLC jako dostawcy usługi Google Analytics oraz Google AdWords w oparciu o odpowiednie zabezpieczenia prawne, którymi są standardowe klauzule umowne ochrony danych osobowych zatwierdzone przez Komisję Europejską.

IV. Okres przechowywania danych osobowych

Administrator danych przechowuje dane osobowe przez okres obowiązywania umowy zawartej z osobą, której dane dotyczą oraz po zakończeniu jej obowiązywania w celach związanych z dochodzeniem roszczeń związanych z umową, wykonania obowiązków wynikających z obowiązujących przepisów prawa, ale przez czas nie dłuższy niż 10 lat, chyba że wcześniej wycofano zgodę na przetwarzanie danych, a przetwarzanie danych nie może być kontynuowane na innej podstawie niż zgoda osoby, której dane dotyczą.

V. Uprawnienia osoby, której dane dotyczą.

1. Każda osoba, której dane osobowe są przetwarzane przez administratora ma prawo dostępu do treści swoich danych, prawo do ich sprostowania, usunięcia („prawo do bycia zapomnianym”), ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo sprzeciwu oraz prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych w dowolnym momencie.

2. Każda osoba, która uzna, że jej dane osobowe są przetwarzane przez administratora z naruszeniem przepisów RODO lub innych właściwych przepisów prawa, a dotyczących przetwarzania danych osobowych, ma prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

VI. Profilowanie.

1. Dane osobowe uzyskane przez administratora danych mogą zostać przetwarzane w sposób automatyczny – w tym w formie profilowania. Profilowanie danych osobowych dokonywane przez administratora danych polega na ocenie wybranych informacji o osobie, której dane dotyczą dla celów analizy i prognozy osobistych preferencji oraz zainteresowań, w szczególności dla możliwości przekazywania osobie, której dane dotyczą spersonalizowanej oferty.

2. Automatyczne przetwarzanie danych dokonywane przez administratora danych nie rodzi dla osoby, której dane dotyczą żadnych skutków prawnych. Osoba, której dane dotyczą może w każdym czasie wnieść sprzeciw wobec zautomatyzowanego przetwarzania jej danych.


VII. Google Analytics.

1. Administrator korzysta z Google Analytics, mechanizmu analizowania usług internetowych, oferowanego przez Google LLC. Google Analytics również wykorzystuje tzw. „Cookies”, pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze Klienta i umożliwiają analizę korzystania przez Klienta ze strony internetowej. Uzyskane przez plik cookie informacje dotyczące sposobu korzystania przez Klienta ze Sklepu internetowego są zwykle przekazywane na serwer Google w USA i tam zapisywane.

2. Administrator korzysta z Google Analytics w celu analizowania korzystania ze Sklepu internetowego oraz jego regularnego usprawniania. Dzięki uzyskanym statystykom może poprawiać ofertę i uczynić ją bardziej interesującą dla Klienta. W odniesieniu do wyjątkowych przypadków, w których dane osobowe przekazywane są do USA, Google podporządkowuje się porozumieniu EU-USA Privacy Shield, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Podstawę prawną dla korzystania z Google Analytics przez Administratora stanowi art. 6 ust. 1 lit. f RODO.


Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl